Výborné letní osvěžení

Letní měsíce nejen v Itálii nebo Řecku, ale také u nás jsou v posledních několika letech ve znamení obrovských veder. Tropické teploty nejsou ničím příjemným, zvláště pak pro našince, kteří přeci jen na tak velké výhně opravdu nejsou zvyklí. Proto je dobré dodržovat v obzvláště horkých dnech pravidelný pitný režim a rozhodně neuškodí se osvěžovat i z vnější strany. To znamená si občas skočit do bazénu nebo rybníku. Vhodné jsou i sprchy. Ty můžete aplikovat nejen u sebe doma, ale pokud máte zahradu, tak i na ní. Stačí si koupit jen jednu maličkost – solární sprchu.

Sprchová hlavice

Budete čistější

Důvodem, proč dávat přednost sprše před klasickým koupáním je intenzita osvěžení a rovněž i hygienická stránka věci. Když na vás tryská voda, samozřejmě nepříliš silně, osvěžení je daleko lepší, než když si plavete v bazénu. Navíc takto ze sebe lépe smyjete veškeré nečistoty včetně mnoha bakterií. Proč si ale dávat sprchu na zahradu? Inu, nemusíte pokaždé, když se trochu opotíte při práci na záhonu nebo během opravy ploty, letět domů do koupelny. Navíc, pokud máte bazén, můžete sprchu používat i jako prostředek k umytí před, ale i po použití bazénů. Smytí chlóru, který je běžným bazénovou dezinfekcí, rozhodně vaší pokožce prospěje.
Sprchování venku

Není drahá

Pokud máte hluboko do kapsy a nemůžete si dovolit bazén, zahradní solární sprcha může být vhodnou alternativou. Samozřejmě, že se nejedná o alternativu plnohodnotnou, ale pro občasné smytí potu je více než vhodná. Celé zařízení není vůbec drahé. Levnější modely seženete dokonce za něco málo přes tisícovku, což je určitě výhodná koupě. Ty dražší vás mohou vyjít skoro na stejné peníze jako menší nadzemní bazén. Ovšem bazén znamená i následné výdaje, zatímco do solární sprchy nemusíte po jejím zakoupení investovat už ani korunu. Není ji dokonce nutné připojit ani do elektrické sítě. Napájí ji totiž sluneční paprsky.



Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup